Síguenos en: FacebookTweeterYoutube


 

 
ÚLTIMAS NOTICIAS

 - Jango Edwards prorroga sus funciones en el teatro La Gleva de Barcelona

 - Colectivo Projet.PDF: Otra mirada a la desnudez

 - Trapezi presenta 13 vídeos explicativos sobe los procesos de creación de las compañías

 - La pandemia no frena al Festival de Payasas del Circ Cric (del 1 al 4 de octubre)

 - La payasa catalana Montse Trías recibe el 9º Premio Nosolocirco

 - [OPINIÓN] ¿Qué circo nos queda?

 - Circ Vermut se readapta a todo

 - La compañía madrileña Nueveuno estrena Suspensión en el Teatro Circo Price. Entrevista con el director artístico del espectáculo, Jorge Silvestre.

 - Más proyección para La Central del Circ

 - [OPINIÓN] Apuntes para el día después

 - Barcelona Districte Cultural reprograma 60 funciones que se tuvieron que anular en primavera

 - Confitarse en casa, la serie de emergencia de Slow Olou (Toti Toronell y Pere Hosta)

 - Finaliza con éxito el VIII Festival ‘CIR&CO’ posicionando a la ciudad de Ávila como referente del circo contemporáneo en familia

 - Jango Edwards: the man, the myth, the legend. El teatro La Gleva abre la temporada con el festival internacional de clown

 - Recordando a Alberto Belio Papadopoulos

 - El festival de circo de Ávila CIR&CO arrancará con un homenaje al circo clásico a cargo de las compañías Lapso y Malabart (del 26 al 30 de agosto)

 - La Feria del Circo de La Bisbal celebra su XXV aniversario con un recorte del 40% del presupuesto

 - FiraTàrrega apoya a cuatro nuevas creaciones de circo

 - La primera Producción Nacional de Circo estrena el próximo martes 28 de julio, en el marco del Grec Festival de Barcelona

 - El Ayuntamiento de Cornellà suspende por sorpresa el Festival de Payasos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel

Presentació dels Premis de CIRC de Catalunya 2010 a la Fira Tàrrega
Noticias - 08/09/2010 - zrk

Tenim el gust d’avançar-vos el nou projecte amb el que estem treballant des de Zirkolika: l’organització del Premis de Circ de Catalunya_2010. Uns Premis que tenen per objectiu donar notorietat a les accions de circ que es duen a terme a Catalunya i que com a organitzadors es comprometem a dedicar els màxims recursos a la seva difusió.

Els guardonats rebran el premi en un acte de lliurament en què es convidarà a tots els mitjans de comunicació i a tots els programadors de Catalunya. També s'editarà un dossier amb informació dels nominats que es donarà als assistents a l'acte de lliurament i que també es farà accessible per Internet.

Poden ser nominades als Premis totes aquelles accions relacionades amb el món del circ que s’hagin pogut presenciar durant l’any 2010, que han estat coproduïdes a Catalunya i que encara estiguin en situació de ser programades el 2011. Tota acció de circ que vulgui ser considerada en la llista d'accions nominades als Premis Zirkòlika 2010 podrà comunicar-ho a la organització (comunicacions: premiszirkolika@gmail.com), però els membres del jurat podran considerar qualsevol acció de circ de la qual tinguin coneixement.

La presentació pública dels Premis, Jurat, selecció de nominats, guardons, i les diferents categories es presentaran en un primer moment dins el marc de la Fira Tàrrega, el proper divendres 10 de setembre, a les 12:30 hores, a la Llotja dels professionals.(estand 43).

Esperem poder comptar amb la vostra presència. Vos esperem!


Dia: Divendres, 10 de setembre Hora: 12:30 hores
Lloc: Fira Tàrrega – Llotja (A l’estand 43)
Presentació del Premis Zirkòlika 2010, un reconeixement als professionals del circ català en un acte obert als mitjans de comunicació i al públic en general que se celebrarà a finals de desembre a la ciutat de Barcelona.

COMPARTIR:

ZIRKOLIKA - Apartado de correos 2008 - 08080 - Barcelona - Tel. 933106793 - Email: zirkolika@yahoo.es

Último número