Patrocinadors i Premis

web insert 5

Els premis Zirkòlika de circ són un reconeixement al treball artístic i guardonen les millors propostes i artistes circenses coproduïdes o sorgides del nostre país. Un total de 11 guardons premien els diferents formats de fer circ. Aquest any es lliurarà per cinquè cop el Gran Premi BBVA Zirkòlika, un premi especial al millor espectacle de circ que està promogut per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA CX. Es tracta d’un dels premis millor valorats econòmicament de les arts escèniques a Catalunya.

Tots els guardonats són susceptibles de rebre una retribució de tipus econòmic o material que pot provenir d’un patrocinador privat o de la mateixa organització dels premis.

Cadascun dels premis podrà estar patrocinat per una o diverses persones, entitats o organitzacions. Correspondrà a l’organització escollir la categoria de premis que vulguin patrocinar així com el valor del patrocini. No podrà ser patrocinador si dins la categoria que premia ha estat nominat al premi. El patrocinador no tindrà dret a vot ni podrà influir en les decisions sobre els premiats, acatant en tot moment la decisió final del jurat. Els patrocinadors atorgaran un premi que ajudi i contribueixi a la professionalització i difusió dels artistes i companyies de circ.

 

Patrocinadors dels Premis Zirkòlika 2017:

Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX: Gran Premi BBVA Zirkòlika. Una gira per 4 ciutats catalanes valorada en 20.000 euros

Centre Cultura de Terrassa: contractació d’un dels espectacles premiats dins la propera temporada del CC Terrassa

Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC): aportació de 1.000 euros per la millor iniciativa per a la projecció del circ a Catalunya

Fira Tàrrega: contractació del millor espectacle de circ de carrer durant la celebració de la fira

Fira de Circ Trapezi: contractació del millor número de circ durant la celebració de la fira

Fira Mediterrània: contractació del millor número de circ durant la celebració de la fira

La Central del Circ: residència de creació a la millor companyia o artista emergent

Comèdia Comunicació: assessoria en comunicació i/o campanya de comunicació

Teatralnet: edició d’un vídeo promocional

Fira de Circ La Bisbal d’Empordà: contractació d’un espectacle per la propera edició del festival

Fàbrica de les Arts en Viu L’Estruch: residència de creació i exhibició de l’espectacle a la Fàbrica

 

Clica aquí per consultar la resta institucions i col·laboradors dels Premis Zirkòlika