Els Premis Zirkòlika de Circ es traslladen al Mercat de les Flors i es lliuraran el 28 de setembre
Comments 0
- zirkoliko on 2 setembre, 2016 inNotícies
Els Premis Zirkòlika de Circ es traslladen al Mercat de les Flors i es lliuraran el 28 de setembre

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya arriben enguany a la seva setena edició i es lliuraran durant la gala Nit de Circ que tindrà lloc el proper dimecres dia 28 de setembre, a partir de les 20.00 hores, a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors (Barcelona).

Com a novetat d’aquesta nova edició hi ha la creació de la nova categoria del premi al millor espectacle de circ de carrer, que s’afegeix a la resta de categories (premi al millor espectacle de circ de sala o carpa, premi al millor número, premi a la millor iniciativa per a la projecció del circ, premi a la millor companyia emergent, premi especial, i premi de votació popular). A més d’aquests premis, durant la gala es lliurarà el III Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ, que consisteix en una gira valorada en 16.000 euros i és un dels premis més ben dotats de les arts escèniques.

Durant tota aquesta setmana, fins al 5 de setembre, els artistes i companyies encara poden presentar les seves candidatures enviant un correu a premiszirkolika@gmail.com. Tota la informació dels premis i les bases es pot consultar a la pàgina web: http://www.zirkolika.com/premiscirccatalunya.

La gala Nit de Circ està coorganitzada per Zirkòlika, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX. A més, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Mercat de les Flors. Des de la seva creació, el 2010, s’ha convertit en una cita anual imprescindible per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ i dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ català.