Els VII premis Zirkòlika s’emetran els pròxims dies per La Xarxa Televisions
Comments 0
- zirkoliko on 8 octubre, 2016 inNotícies
Els VII premis Zirkòlika s’emetran els pròxims dies per La Xarxa Televisions

La Xarxa Televisions emetrà aquest diumenge 9 d’octubre (23.00 hores) i dilluns (17.45 hores) la gala dels VII Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya que es va fer a Barcelona el 28 de setembre per reconèixer els millors espectacles i companyies del circ català de l’últim any. L’emissió, que inclourà l’espectacle Nit de Circ, una selecció dels millors artistes del circ català, es podrà seguir a través del dial 159 de Movistar+ i també a través del web de http://www.xiptv.cat/ (23.00 hores), on estarà disponible a partir de dilluns. A més, durant els pròxims dies la gala es podrà veure pel Canal 10 Empordà, Girona TV, M1TV, Canal Reus TV, Canal Terrassa i Cugat.Cat, entre d’altres canals de La Xarxa.

Aquest serà el primer cop des de la creació de la Nit de Circ, l’any 2010, que la gala es podrà veure per televisió. L’objectiu dels premis és difondre les arts del circ i que arribi al màxim de persones. L’emissió, d’una hora de durada, inclourà les actuacions de Ramiro Vergaz (malabars), Estropicio (acrobàcies), Hotel Iocandi (escala lliure), Manel Rosés (equilibrisme) i Nacho Ricci (corda llisa). Conduïda per LAminimAL Teatre,  la gala es celebrar a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors, davant de les més de 300 persones que omplien el teatre. Durant la gala també es van lliurar els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya i el III Gran Premi BBVA Zirkòlika, que reconeixen els millors espectacles de circ i companyies de l’últim any.

La gala Nit de Circ està coorganitzada per la revista Zirkòlika, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX. A més, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona. El seu objectiu és promocionar el circ i alhora dignificar, difondre i contribuir a la professionalització dels artistes i companyies del circ català.