Duo Leti&Fer
Comments 0
- zirkoliko on 29 novembre, 2018 in

Duo Leti&Fer – artistes – disciplina: acrobàcia / mans a mans

Duo format per Leticia  Garcia i  Fernando  Melki  des de 2011. Comencen  a treballar junts arran de la incorporació de Fernando Melki a la companyia  Los  2  play. Participen al Circ d’Hivern de l’Ateneu 9Barris «El Dorado»  i a  «FIRA». Des del 2015 són part de l’elenc artístic del Circ Cric.

Leticia Garcia: Després d’una llarga experiència a la gimnàstica artística, s’introdueix al món del circ, aprofitant els coneixements d’acrobàcia per formar-se  juntament amb Julián González en la disciplina de mans-mans, en la que s’especialitzen i on troben la seva primera experiència laboral al Circ Cric. En poc temps decideixen formar la seva pròpia companyia junt amb Oscar Santamaria i Cristina Solé, d’aquí sorgeix los2play amb el seu primer espectacle “Come back” (dirigit per Leandre Ribera).

Més endavant esdevindrà el segon espectacle de la companyia a ”Starfatal” amb Cristina Soler, Fernando Melki i Joan Ramon Graell. Introduint tècniques aèries. Després d’unes parades intermitents per l’arribada de dos fills es reincorpora al món de l’escenari amb el Duo Leti&Fer treballant principalment al circ Cric i festivals de Catalunya. Durant la seva trajectòria s’ha anat formant en altres tècniques com la corda llisa, quadrant coreà i la roda Cyr.

Fernando Melki: de nacionalitat argentina es forma a la escola de circo criollo i s’especialitza en mans a mans amb professors com Vicente Espinosa (Cuba), Sergi Silko (Ucrania) i Pascal Angelie (França). Ha treballat en companyies internacionals de gran prestigi com Cia Le Loop (2001-2004), Cia Insoportes (2005-2008), Collectif AOC (2009-2012), Los 2play (2011-2014), y Circ Cric (2016-2018). Des de el 2011 i fins avui forma part del Duo Leti&Fer.