Feliciano García
Comments 0
- zirkoliko on 29 novembre, 2018 in

Feliciano García – artista – músic – instrument principal: saxòfon

Va néixer a Buenos Aires el 1975. Dibuixa des de molt petit i va publicar les seves primeres il·lustracions als 15 anys. En aquests anys també comença a estudiar saxòfon i a participar de diferents agrupacions de rock i jazz a l’Argentina, mentre segueix dibuixant còmics i il·lustrant llibres. Amb el córrer dels anys, la seva curiositat per els instruments de vent l’ha portat a incursionar en la interpretació de la harmònica, el clarinet, el Xaphoon, la melòdica i diverses flautes del món com el bansuri de l’Índia, el ney turc, la quena andinay el shakuhachi del Japó entre altres.

L’any 2002 es trasllada a Barcelona i forma part de diverses agrupacions musicals com “L’art de volar” (rock / pop), “#?” (free jazz / experimental), “Selva de Mar “(música experimental, fusió, música aquàtica), Quartet to three (jazz,rock, psicodèlia) i diverses formacions de música improvisada. Segueix dividint el temps entre la música i les il·lustracions, alguns dels seus llibres són publicats en Espanya, Argentina, França, Estats Units, Canadà i Bèlgica.

A l’octubre de 2013 publica el llibre “La brúixola musical” un mètode original per aprendre escales i acords (www.muciccompass.es). També ha realitzat col·laboracions musicals per a obres de teatre i produït discs per a l’educació musical publicats per l’editorial Santillana.

Actualment també construeix diversos tipus de flautes, Shakuhachis, Kawalas i neys.