Manel Rosés (Escalat)
Comments 0
- zirkoliko on 21 setembre, 2016 in

Manel Rosés

manelrosesUna escala que no porta enlloc atrau la curiositat d’aquest acròbata que ens descobrirà diferents maneres de pujar i baixar una escala fins a convertir aquest moviment quotidià en una coreografia. La música de piano i el treball d’equilibris ens portaran a llocs llunyans, fins on arribi la imaginació de cadascú. Una nova oportunitat de veure i deixar-se sorprendre per Escalat, guardonat amb el Premi Zirkòlika 2015 al millor número de circ.

Manel Rosés, especialista en acrobàcia amb aparells i equilibrisme va formar part de la companyia de bàscula Balagans. Amb aquesta companyia va guanyar una medalla d’Or al Festival du Cirque de Demain (París) i va actuar en nombrosos festivals, gales i presentacions, com el Festival de Chalottetown (Prince Edward Island) de Canadà, el Love Festival d’Estocolm o l’opening del FIBA Istanbul amb el Cirque du Soleil.

També ha participat al projecte Crece 2010, creació de circ contemporani que va estar dirigida per Rob Tannion presentada al Teatro Circo Price de Madrid, així com al muntatge Circumstàncies del Circ d’Hivern 2010 de l’Ateneu Popular 9 Barris amb la intenció de posar en comú les seves habilitats i refermar-se com a companyia de circ des de Barcelona. Actualment el podem veure a inTarsi, la segona creació de la Companyia de Circ “eia”.