Mickey de los Reyes, Roger Andorrà, Roger Giménez, Amaiur González Monreal (músics)
Comments 0
- zirkoliko on 16 Desembre, 2019 in

Mickey de los Reyes (director musical, arreglista, bateria i percussions)

Mataró, 1994. Amant i apassionat del circ, des de ben petit. Acaba al juny del 2017 els seus estudis superiors com a pedagog musical, especialitat bateria, a l’ESMUC. Bateria i bombardinista que combina la seva carrera com a músic amb la feina com a pedagog musical a diferents escoles de règim general i de música. Toca en grups com la “Always Drinking Marching Band”, “El Paraigua”, “Grallers del Pla de Bages” o “ Big Band Vilassar”. Dirigeix i coordina el projecte dels músics dels “Geganters de La Llàntia”. A més, des del 2016 s’insereix en el món de la comicitat treballant com a pallasso i artista de carrer a diverses produccions de la ja nombrada “Always Drinking Marching Band”: al “#BEDIFFERENT i a “La Calle es nuestra”. A més, està assumint feina com a productor. Ha sigut el Director Artístic del Carnestoltes de Mataró a la Edició del 2019 i 2020.

 

Roger Andorrà (saxo alto, clarinet i gralla)

Sallent, 1984. Diplomat en magisteri musical (UB), llicenciat en ciències i història de la música (UAB), té el grau professional de clarinet (CMMB) i ha acabat el Grau Superior d’interpretació de música tradicional especialitzat en  gralla (ESMUC) amb un Treball de Fi de Grau sobre la exploració de la ElectroGralla. Actualment forma part de projectes musicals i artístics com {ROGER}, El Paraigua, La Resclosa, Grallers del Pla de Bages o Ministrers de Santa Maria del Pi. Ho compagina amb la docència com professor especialitzat en gralla, saxòfon i clarinet a l’Escola Municipal de Música de Sallent.

 

Roger Giménez (teclat)

Sallent, 1984. Roger Giménez, pianista i trombonista, es gradua amb el grau Superior de piano jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona, i posteriorment es segueix formant al CVA d’Amsterdam. Actualment, ja a Catalunya, treballa i col·labora amb projectes i artistes d’estils variats, tant de pianista com de trombonista. Lidera el seu projecte Roger Giménez Trio (jazz) i participa a DDM (jazz), La Glamour Band (covers 70’s80’s90’s), Sherpah (Rumba/latin/reggae), Ual·la (cançó d’autor), Ciudad de Cuarzo (teatre musical), [ROGER] (música tradicional/Fusió), TAKE FIVE (Teatre Musical), Cia Sacude (Performance dansa vertical/aèria, contemporani).

 

Amaiur González Monreal (sousàfon i baix elèctric)

Nascut a Pamplona, el 2015 es va graduar en Tuba Jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona, sent així el primer músic del país en obtenir aquesta titulació. Ha actuat a festivals com Sziget (Hungría), Kunming International Festival (Xina), FIA 2014 (Costa Rica), ITEA 2016 (USA), Le Festif! (Canadà), FETA (Polònia) o TUBAX (Alemanya), entre d’altres. Ha rebut classes de músics com Michel Godard, Bob Stewart, Tony Malaby, Pat Matheny, Dave Holland o Peter Evans; ha col·laborat en grups com Seward, La Canalla o El Petit de Can Eril, i amb performers com Andreu Buenafuente o María Elena Roqué; i ha gravat amb músics com Jorge Rossy, Marco Mezquida o Anna Roig. És, a més, un músic en actiu en l’escena de la improvisació lliure.