EL GRAN ESPECTACLE DEL CIRC CATALÀ

Qualitat i potencial en la trobada anual dels amants del circ

Dimecres dia 20 de desembre, abans de la cerimònia de lliurament dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya, es presentarà un gran espectacle de circ amb una selecció de números d’alta qualitat.

La Nit de Circ 2017 recupera l’esperit dels primers 5 anys reunint més de 700 persones a la carpa del Circ Històric Raluy, situat al Moll de la Fusta del Port Vell de Barcelona. Serà una nit màgica per mostrar el potencial del circ amb la direcció artística de Xavier Erra.

Començarà a les 20 hores i comptarà amb les actuacions d’algunes de les companyies de circ de més èxit: Pablo Rada (perxa xinesa), Nando Orozco (malabars), Leti & Fer (equilibris acrobàtics), Cia Arte Algo (bàscula), Anna Torné (cercle aeri), Aime Morales (roda cyr), Cia Todozancos (xanques) i un artista internacional convidat, Johnny Melville (excèntric). Els pallassos Joan Arqué i Jordi Martínez seran els mestres de cerimònies i la Banda Zirkòlika, una formació musical creada especialment per a l’ocasió i dirigida per Mickey de los Reyes, hi posarà la música en directe. Més informació dels artistes de la Nit de Circ 2017 aquí.

Enguany, la gala reproduirà en llenguatge circense i amb tocs d’humor les manifestacions al carrer viscudes en els últims temps. Igualment, combinarà artistes de circ de tradició i veterania amb altres propostes més noves i contemporànies per retratar la situació de la creació circense. Clown, malabars, mà a mà, acrobàcies, perxa xinesa, roda cyr, bàscula…. se succeiran de la mà de fins a 15 artistes, alguns dels quals fa molt de temps que no veiem actuar a casa nostra.

 

Compra AQUÍ la teva entrada per la Nit de Circ!