EL GRAN ESPECTACLE DEL CIRC CATALÀ

Qualitat i potencial en la trobada anual dels aficionats al circ

 

La Nit de Circ ha tingut lloc dimecres 19 de desembre de 2018, a les 20h, a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.

La gala Nit de Circ és una vetllada molt especial que aquest any ha inclòs l’estrena de l’espectacle ‘UNDER. Històries sota terra’ (la primera coproducció de Zirkòlika) i la cerimònia de lliurament dels IX Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

 

‘UNDER. Històries sota terra’ és un espectacle de circ actual per a tots els públics. Ens proposa un recorregut fantàstic per diferents ciutats del món on descobrirem la bellesa arquitectònica de les parades de metro subterrànies, a través del vídeoart. ‘Under’ és el viatge en metro d’un entranyable clown solitari que busca un lloc on passar el cap d’any i que es va trobant pel camí uns divertits personatges que el sorprendran amb els seus increïbles números de circ de malabars, acrobàcia, antipodisme, aeris i humor. Tot acompanyat d’una música en directe que evoca els països pels quals transita aquest metro fabulós: Portugal, Itàlia, Suècia, Alemanya, França i Espanya.

Un espectacle per sorprendre, emocionar i viure moments de circ combinats amb “històries sota terra”.

Direcció artística: Emiliano Sánchez Alessi. Artistes: Nicolas Benincasa (pallasso/clown), Fernando Pose (malabars de rebot), Fernando Melki i Leti Garcia (acrobàcia/mà a mà), Antonia González (antipodisme), Emiliano Sánchez Alessi (malabars amb maces) i Marta Erra (corda aèria). Espai sonor: d2mau. Músics: Feliciano Garcia (saxofon), Ramon Vagué (guitarra) i d2mau (electromúsica). Vestuari: Aline Vincent. Disseny il·luminació: Joaquin Guirado. Audiovisuals/Vídeoart: Teo Campos. Rigging: Iván Arjona. Ajudant producció: Karmen Sampalo. Producció: Vicent Llorca

Una producció de: Zirkòlika, El Born CCM i UnderCirc

Consulta la biografia dels artistes

 

7 úniques funcions:
Sala Moragues – El Born CCM
Dimecres 19 a les 20h – ESTRENA (Nit de Circ dels Premis Zirkòlika)
Divendres 21 i dissabte 22 de desembre 19h
Dijous 27, divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de desembre 19h
Preu: 12 € (entrada general); 9,5 € (aturats, estudiants i col·lectius desfavorits); 6 € nens (de 6 a 14 anys)

Entrades ja a la venda

*Divendres 14 a les 19h a La Vela de L’Estruch de Sabadell (c. Sant Isidre, 140) PREESTRENA. Assaig general obert al públic (gratuït!)