Oberta la convocatòria per al IV Gran Premi BBVA Zirkòlika
Comments 0
- zirkoliko on 19 octubre, 2017 inNotícies
Oberta la convocatòria per al IV Gran Premi BBVA Zirkòlika

La revista Zirkòlika, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX convoquen la quarta edició del Gran Premi BBVA Zirkòlika, consistent en una gira per 4 ciutats catalanes valorada en 20.000 euros. A la convocatòria, oberta fins el pròxim dia 20 de novembre, poden presentar candidatures totes les companyies catalanes o bé companyies que hagin creat o produït el seu espectacle de circ a Catalunya durant els anys 2016 i 2017. Per participar només cal enviar una fitxa artística i un vídeo de l’espectacle al correu electrònic premiszirkolika@gmail.com.

L’import del premi es farà efectiu a la companyia guanyadora en concepte de caixet per quatre funcions. El premi vol ser una plataforma de suport a la creació circense i a la difusió del circ professional, en qualsevol dels gèneres o estils, adreçat a companyies de circ de Catalunya. També és una oportunitat per a les companyies que s’hi presenten, ja que el premi pretén ajudar a superar les dificultats que tenen els artistes professionals del sector.

La companyia i espectacle guanyador de la quarta edició es coneixerà durant la Nit de Circ que aquest any es farà el pròxim dimecres dia 20 de desembre al Circ Històric Raluy, a Barcelona.