El Dékoncert (Solfasirc)
El Dékoncert (Solfasirc)
  • Follow :

CATEGORIA: IV Gran Premi BBVA Zirkòlika

SINOPSI DE L’ESPECTACLE: El Gran Hipòlit, un músic dotat però solitari, incapaç de comunicar amb altres humans, completament megalòman, arriba a l’escenari per un concert, on tot el decorat està fet per satisfer el seu ego!

El seu fidel ajudant Gerard, amb una imaginació sense límits i dotat de gran creativitat, ha de respondre a totes les demandes d’Hipòlit pel bon funcionament del concert. En el seu afany i desig de fer-ho bé, Gerard crearà un seguit d’accidents que desviaran el curs del concert per portar al gran Hipòlit per camins desconeguts i inversemblants, molt menys convencionals que els proposats per Hipòlit en el seu concert, i que permetran al públic de gaudir d’un duo més que sorprenent.

Un espectacle que combina música i les arts del circ en el qual cada artista sobrepassa les seves fronteres creatives per endinsar-se en l’univers de l’altre.

Un concert únic en el seu gènere, sorprenent, innovador, divertit i commovedor. Espectacle d’autor amb creacions pròpies d’instruments, on el circ està al servei de la música.

Fitxa artística:
Idea original/creació: Biel Rosselló i Antoine Dagallier
Intèrprets: Biel Rosselló i Antoine Dagallier
Disciplines: Música, malabars, corda fluixa
Direcció: Biel Rosselló, Pascale Diseur i Ferran Utzet
Música original/composició musical: Antoine Dagallier
Escenografia/utillatge: Biel Rosselló
Vestuari: Corinne

Premi: La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX concedeix una gira de quatre actuacions durant el 2018 valorada en 20.000 euros