Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú)
Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú)
  • Follow :

CATEGORIA: Iniciativa per a la Projecció del Circ

El Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui es un espai de circ, situat al Carrer Mèrida 5, del barri de La Collada a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Neix amb el curs 2014-15 impulsat per dos artistes de circ Mar Rojas i David Marfil “Txupi”. Els seus objectius, son oferir formació professional, creació, producció i programació, un espai de pràctica, intercanvi, informació, exhibició, difusió, contacte i de trobada dels interessats en les arts del circ.

El Centre treballa en 3 branques principals d’acció: la Formació, la Creació i la Programació de Circ.

Durant l’any participem en diferents produccions, creacions i programacions circenses, que portem a terme al nostre centre, teatres, carrers i festivals de circ, amb l’objectiu de mantenir una programació estable de Circ i donar suport a la creació d’espectacles de Circ.

Implantar el circ a la societat és el nostre gran objectiu, tant a nivell formatiu com d’exhibició d’espectacles de circ, oferir formació circense en els diferents àmbits: l’escola, el lleure, la família i/o el social, potenciar la educació en valors, la creació artística i la pràctica de les tècniques de circ.

En general qualsevol activitat relacionada amb les arts del circ.

Premi: 1.000 euros que concedeix l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)