MILLOR ESPECTACLE DE CIRC
MILLOR ESPECTACLE DE CIRC

‘Bèsties’

Baró d’Evel Cirk

Es va poder veure amb èxit l’any 2015 al Mercat de les Flors (Barcelona) i al Festival Temporada Alta (Girona), tots dos coproductors de la creació. És un espectacle multidisciplinar (acrobàcies, dansa, arts plàstiques, humor) que investiga l’animalitat i està protagonitzat per Blaï Mateu, Camille Decourtye, Martí Soler, Piero Steiner, Lali Aygaudé, Noëmie Bouissou, Julian Sicard i Taïs Mateu.

És la la continuïtat de l’espectacle Le Sort du dedans (premi Zirkòlika 2010), es presenta en una carpa amb capacitat per a 400 persones i és el setè i més ambiciós espectacle de la companyia Baró d’Evel Cirk. Es va estrenar mundialment l’estiu de 2015 a Lacroix-Laval, en el marc del festival Les Nuits de Fourvière (França). El procés de creació va durar més de tres anys i durant aquest temps es va treballar a fons amb Mal Pelo, companyia de dansa dirigida per Maria Muñoz i Pep Ramis que fa anys estudia també l’animalitat a través del seu projecte L’animal a l’esquena.

 

Valor del premi: Servei de consultoria i assessorament i/o una campanya de comunicació per a la difusió de l’espectacle ofert per l’agència de Comunicació Comèdia