Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2017
Comments 0
- zirkoliko on 26 octubre, 2017 inNotícies
Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2017

L’entitat de difusió de les arts del circ Zirkòlika ha convocat una nova edició del Premi Zirkòlika de Votació Popular. El premi, dirigit a tots els aficionats i professionals del circ que vulguin participar-hi, premiarà l’espectacle que s’hagi vist a Catalunya que més vots hagi obtingut.

Per participar-hi, només cal enviar abans del divendres 1 de desembre un correu electrònic a premiszirkolika@gmail.com indicant en l’assumpte ‘Premi Zirkòlika de Votació Popular’, a més del nom de l’espectacle, la companyia i el lloc de Catalunya on s’ha vist la producció. També cal posar el nom complet i un telèfon de contacte. O bé formalitzar el vot a través d’aquest Formulari de votació.

Entre tots els participants se sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per a la Nit de Circ 2017 que organitza Zirkòlika i que aquest any es farà el pròxim 20 de desembre. Durant aquesta gala, que es farà a la carpa del Circ Històric Raluy, a Barcelona, es lliurarà el Premi de Votació Popular 2017 i la resta de categories dels VIII Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya s’han convertit des de la seva creació, l’any 2010, en una cita anual i en un punt de trobada per a tot el sector.  El seu objectiu és promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la professionalització i dels artistes i companyies del circ català.